Welkom op de site van Noud van Bussel Schilderwerken.

Wanneer het om schilderwerk, behang en glaszetten gaat geeft Noud van Bussel graag inhoud aan het begrip ‘Kwaliteit met glans’. Een slogan die meer is dan tekst en staat waar ons bedrijf werkelijk voor gaat: kwaliteit in alle facetten van de bedrijfsvoering ten behoeve van úw project!

Voor nieuwbouw, onderhoud en renovatie van schilderwerk is Noud van Bussel met glans de beste partij. Van particulier tot bedrijf of instelling. U kunt uw opdracht zorgeloos aan ons overlaten. Wij garanderen dat alles in orde komt op de manier die u voor ogen heeft. Uiteraard voorzien wij onze klanten graag van een goed advies over het gebruik van materialen en kleuren. Voor een gratis kleuradvies kunt u een beroep doen op onze professionals, zij weten wat kleur doet. Zij zijn niet bang voor een extra fel kleurtje maar kunnen ook een heel afgewogen gedecideerd kleurenplan maken. Afhankelijk van de sfeer en uitstraling die u wenst behalen wij het maximale resultaat.

In combinatie met Internoja interieurstoffering biedt Noud van Bussel schilderwerken een totaalpakket aan dat uniek is in zijn soort. De afwerking van uw utiliteitsproject of woning met vloerbedekking of gordijnen kan helemaal in een hand gelegd worden. Voor meer informatie over interieurprojecten klik op Internoja.

Waarom Noud van Bussel? (klik om te openen)

Noud van Bussel Schilderwerken is met circa 45 medewerkers een van de grotere en bekendere bedrijven in de regio. Voordeel hiervan is dat wij vaak snel en flexibel op uw vraag kunnen reageren. U ontvangt van ons een heldere en scherpe offerte waarin afspraken duidelijk vastgelegd zijn zodat u aan het einde van de rit niet onaangenaam verrast wordt.

Meestal kunnen wij ook dezelfde schilders op uw project plaatsen zodat u niet steeds iemand anders over de vloer krijgt. Als dan het moment er is dat we kunnen beginnen kunt u er op rekenen dat we er ook zijn.

Noud van Bussel schenkt veel aandacht aan de klant en staat er op netjes te werken met gemotiveerde medewerkers die met hun ervaring het onderste uit de kan halen voor u. Daarnaast werken wij volgens de laatste milieunormen ten aanzien van materialen, recycling en gezondheidsprotocollen.

Naast binnen- en buitenschilderwerk zorgt Noud van Bussel ook voor wandafwerking. Of het nu latex, verspuitbare verf, speciale frescoverven, behang in alle soorten of desnoods een eigen print is, alles is mogelijk. Uw fraaie in- of exterieur is onze doelstelling.

Kleurenplan (klik om te openen)

Wij brengen graag een advies uit voor het kleurengebruik in uw ruimte en voor de buitenzijde van uw woning, bedrijf of anderszins. Vooraf wordt de ruimte bekeken, is er veel lichtinval? Van welke zijde komt het licht? Welke meubels komen er staan en wat voor kleur heeft de vloer. Wat is de functie van de ruimte? Moet de ruimte een bepaalde sfeer uitstralen?, moet deze groter of kleiner lijken? Moet het knus zijn of design uitstralen? Wilt u het binnen een bepaalde huisstijl? Allemaal facetten die we meenemen in een plan.

Belangrijk is ook uw smaak. Wij willen een goed plan maken waar u zich vooral in kunt vinden zodat u lang kunt genieten van schilderwerk en wandafwerking.

Als het voorstel klaar is laten we u een aantal stalen zien die we bij elkaar gecombineerd hebben op basis van voorgaande informatie. Omdat we door ervaring weten wat kleur doet kunnen we u een gedegen advies geven. Op basis van een tekening geven we dan aan waar de schilder welke kleuren en materialen moet gebruiken zodat ook in de praktijk uitgevoerd wordt wat vooraf bedacht is. Indien u over een eigen interieurontwerper beschikt werken wij uiteraard daarmee samen en voeren wij zijn of haar advies uit.

Voor wie werkt Noud van Bussel? (klik om te openen)

Noud van Bussel Schilderwerken werkt voor particulieren, bedrijven, gemeenten, woningbouwverenigingen, zorginstellingen, verenigingen van eigenaren, aannemers en onderwijsinstellingenBeekerheide 15 | 5741 HB Beek en Donk | Tel. 0492 461 501 | Fax 0492 462 715 | E info@noudvanbussel.nl