Algemeen nieuws

Goede doelen 2011

In de afgelopen jaren hebben wij het bedrag dat wij jaarlijks reserveren voor de relatiegeschenken besteed aan een aantal goede doelen. Wij hebben hierop veel positieve reacties ontvangen en hebben daarom besloten om hiermee door te gaan. Voor 2011 was er ook een bedrag gereserveerd, maar door omstandigheden heeft het wat langer geduurd om te bepalen aan welke goede doelen we dat bedrag willen besteden. Inmiddels hebben wij besloten de volgende organisaties een bedrag schenken: De Zorgboog krijgt een bijdrage die gebruikt gaat worden voor het belevingsgericht inrichten van het middengebied van de nieuwe afdeling kleinschalig wonen van Woonzorgcomplex De Burcht in Beek en Donk Ook Stichting Calebas uit Venray krijgt een bijdrage. Deze stichting houdt zich bezig met ontwikkelingswerk in Ghana, waarbij momenteel de nadruk ligt op waterprojecten. Tot slot stellen wij een bedrag beschikbaar aan Stichting Pater Toon Gruijters. Deze stichting ondersteunt het werkt van Pater Toon Gruijters die in Brazilië werkzaam is onder de armsten van de bevolking.

Tijd voor onderhoud?

Met ingang van 15 september 2009 is het BTW-tarief voor het onderhoud van woningen (ouder dan twee jaar) verlaagd naar 6%. Dit lagere BTW-tarief levert u een flinke besparing op en geldt niet alleen voor woningen maar ook voor garages, serres, schuren en tuinhekken. Bovendien zijn er nog steeds diverse subsidiemogelijkheden voor isolatieglas.

 

Artikel Peelland Perspectief

In Peelland Perspectief nummer 03 van 2010 stond een artikel  over Schildersbedrijf Noud van Bussel en Internoja.

Klik hier voor het artikel

 

Nieuwe website Schildersbedrijf Noud van Bussel en Internoja projectstoffering.

Vanaf oktober 2009 is de nieuwe site van Noud van Bussel en Internoja online. Op deze site kunt u kennis maken met de beide bedrijven en hun werkzaamheden. Het aanbod van beelden van projecten op de website worden verder uitgebreid. De site wordt ook gebruikt om nieuwe ontwikkelingen te communiceren.

Aangepaste logo’s

Noud van Bussel en Internoja hebben het realiseren van een nieuwe website aangegrepen om ook de logo's te restylen en aan te laten sluiten op de huidige tijd. Het symbool bij het logo is ongewijzigd maar het lettertype is eenduidiger gemaakt, strakker en moderner. Zowel voor de site als voor de restyling van het logo stond het Deurnese Spiegel communicatie & creatie garant. Spiegel heeft intussen ook al in de praktijk kunnen testen of Schildersbedrijf Noud van Bussel haar beloftes waar maakt. In volle tevredenheid kijkt directeur Henry van den Berkmortel van Spiegel naar de samenwerking. Immers ‘Noud van Bussel gaat ook voor kwaliteit en creativiteit net zoals wij’ aldus van den Berkmortel.

 

Beekerheide 15 | 5741 HB Beek en Donk | Tel. 0492 461 501 | Fax 0492 462 715 | E info@noudvanbussel.nl | » Ga naar Internoja